De oppas

Mijn vrouw was een weekendje weg en ik ging uiteten met wat vrienden. Uurtje of elf kwam ik thuis. De oppas zat aan de keuken tafel. Toen ze 13 was kwam ze al bij ons, maar nu is het een jongvolwassen vrouw, een hele mooie jongvolwassen vrouw kan ik wel zeggen. “Nog hard aan het werk” zie ik “Ja, ik moet maandag een stuk inleveren over culturele taboes” Mijn interesse was gewekt en we praten nog wat verder over wat ze precies aan het uitwerken was. Op een gegeven moment zei ze “ach over echte taboes schrijf ik natuurlijk niet, anders zouden het geen taboes zijn”. Ik voelde de spanning in mijn lichaam al stijgen, de manier waarop ze dit zei, de blik in haar ogen, ik wist waar ze heen wou. Mijn onderbuik stond letterlijk en figuurlijk op scherp. Ik reageerde uitnodigend en voorzichtig “Zoals?”. De blik in haar ogen sprak boekdelen. Haar reactie was subtiel genoeg “Volgens mij begrijpen wij elkaar heel erg goed” zie ze zachtjes en zwoel. Mijn hartslag ging 2x zo snel en ik voelde de spanning in m’n broek toenemen. Het idee alleen al maakte me helemaal gek. Dit kon natuurlijk echt niet, maar jemig mijn geest is zwak en mijn vlees heel hard.. Ik stond op liep naar het aanrecht, pakte een theedoek en liep naar haar toe. Tijd voor een blinddoek. Ze wou iets zeggen maar ik hield mijn vinger tegen haar lippen. Ik maakte de keukentafel vrij. Ik wachtte even zodat de spanning verder toenam. In één beweging tilde ik haar op en zette haar op tafel. Ze gaf een korte gil van de schrik. Ik trok zachtjes aan der haren totdat ze helemaal op haar rug op de tafel lag. Heerlijk! Als een warme maaltijd waar je met honger naar uitgekeken hebt. Ik liet mijn ogen langs haar lichaam gaan terwijl ik haar langzaam van haar kleding ontdeed. Haar lichaam maakte stuiptrekjes, haar ademhaling was hevig. Die mooie borsten.. ze bewogen op een neer als een hypnotiserende oase. Ik kon bijna ter plekke klaarkomen. Bij haar broek aangekomen kwam haar mooie string tevoorschijn. Sierlijk en licht doorzichtig. Ze was netjes bijgewerkt precies zoals ik het graag zie. Ik speelde met mijn vingers langs de randjes van haar string. Strelend over haar zachte en opgezwollen schaamlippen. Ik trek haar string opzij en laat een vinger naar binnen glijden. Ik hoor een zachte maar intense kreun. Nadat ik wat heb zitten spelen met haar vochtige kutje trek ik haar string uit. Nu heb ik echt honger. Ik lik met mijn tong haar vochtige kutje, zo heerlijk zoet dat smaakt naar meer. Gulzig steek ik mijn tong in haar kut en zuig ik haar clit. Mijn handen betasten haar lichaam, die heerlijke borsten wat een genot. Ik trek haar naar de rand van de tafel en doe haar blinddoek af. Ik kijk naar haar en vraag met een knikje om haar goedkeuring. Ze knikt terug en bijna tegelijkertijd schuif ik mijn harde lul bij haar naar binnen. Zo diep als ik kan. Ik trek haar benen nog iets op om nog wat verder te komen. Ik hou deze positie nog even vol terwijl ik in haar ogen kijk. Dan pak ik haar vast bij haar heupen en pomp stevig met mijn lul in haar super vochtige kutje. Ik hoor het kletsen van onze lichamen en het sap dat uit haar kutje komt. Haar borsten gaan stevig op en neer. Ik wou dat ik voor altijd in dit moment kon blijven. Zo intens, we gaan helemaal in elkaar op. Ik voel haar lichaam tot een hoogte punt komen. En pomp nog een paar keer extra hard door. Kreunend en schokkend komen we klaar. Ik laat haar achterover zakken op de keukentafel. Mijn lul nog in haar kutje. Dit moment moet ik vasthouden. Terwijl ik met mijn handen over haar lichaam ga merk ik dat mijn lul slap wordt. Tijd om eruit te gaan en terug te keren naar de werkelijkheid. Terwijl ik haar kus haal ik mijn lul uit haar kutje en fluister ik in haar oor “dit vraagt om meer”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *